Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Kempense geitenkaas Polle
In de idyllische netevallei ligt de Kasterleese geitenboerderij Polle verscholen. Ontdek de droom van Paul D’Haene en zijn vrouw Veerle.
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!