Home | Alle verhalen
- Verhaal
VENKEL
Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Lentini Pizza
De Italiaanse diepvriespizza's van Lentini zijn handgemaakt met de beste ingrediënten. Italiaanse tomatenpasta versiert de bodem, vérse mozzarella - fior di latte - prijkt fier bovenop de pizza. Een voorbak in de houtoven garandeert die typische, oneven korst.
- Verhaal
Bio Sap van de Drie Wilgen
Maak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt.