Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Proef 't seizoen
Het perenseizoen is begonnen. Deze fruitsoort linken we direct aan de speelplaats. Een smaakvol tussendoortje dat op z’n best is in september-oktober. Ontdek onze verschillende soorten en smaakcombinaties!
- Verhaal
Think Tomato
Julie van Think Tomato maakte van lekkere, pure tomatensaus serveren haar levensmissie. Belgische tomaatjes sudderen extra lang. Alleen zo verkrijg je een heerlijk aroma! Beschouw dit potje als jouw belangrijkste kitchenhack...
- Verhaal
Flower Power
Ontdek onze bloemenmuur aan de inkom. Iedere dag zijn er verse snijbloemen, boeketten en droogboeketten verkrijgbaar. Klaar voor dat streepje kleur in huis?
- Verhaal
Sushi(storie)
Sushi, een rolletje plezier. Krijg je nu al een hongerke? Als voorproevertje vertellen we je alles over het ontstaan van deze éénhaps lekkernij. Wat we al kunnen verklappen: Sushi, da's Japans voor yummy!