Home | Alle verhalen
- VerhaalShow some loofDit witte stronkje is puur goud in de keuken. Van 'witloofrolletjes met kaas en hesp' tot een verrassende tarte tatin. Deze kanjer kan het allemaal aan! 
- VerhaalBLIK INT GROENBloemenduo Bart & Marij brengt kleur in onze inkomhal. Zij voorzien twee keer in de week verse bloemen en planten. 
- VerhaalRACLETTE-PRETWat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder. 
- VerhaalLekker LokaalBij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit! 
- VerhaalKeukenmes onderhouden - Hoe houd je jouw messen scherp?EFKES PRAKTISCH: Een lekker gerecht begint bij een goed mes! We geven je graag 5 tips mee om je mes te onderhouden. 
 
 
 
 
