Home | Alle verhalen
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Think Tomato
Julie van Think Tomato maakte van lekkere, pure tomatensaus serveren haar levensmissie. Belgische tomaatjes sudderen extra lang. Alleen zo verkrijg je een heerlijk aroma! Beschouw dit potje als jouw belangrijkste kitchenhack...
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Bakken met bonen
Maak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten!