Home | Alle verhalen
- VerhaalShow some loofDit witte stronkje is puur goud in de keuken. Van 'witloofrolletjes met kaas en hesp' tot een verrassende tarte tatin. Deze kanjer kan het allemaal aan! 
- VerhaalMagnum OpiusCocktails zorgden altijd voor pretlichtjes in de ogen van Leander Beuckels en Lucas Lambrechts. Ze waren ervan overtuigd dat ook een alcoholvrije versie daarvoor kon zorgen. 
- VerhaalLekker van hier tot gimberGimber is een bijzonder lekker gemberconcentraat. Het is een boost voor zowel je immuunsysteem als smaakpapillen. Spice things up met een geutje Gimber in je glas! 
- VerhaalRook & roll van Het VishuisSiegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan. 
 
 
