Home | Alle verhalen
- Verhaal
Knallen met knolselder
Knolselder is dé groente van het seizoen. Een veelzijdige rakker boordevol smaak. We geven je graag enkele tips hoe je deze grillige groente net snijdt.
- Verhaal
Lekker Lokaal
Bij Van Eccelpoel staat lokaal centraal. Het is belangrijk om leveranciers en producten van Belgische bodem te respecteren. Appreciatie voor grondstoffen en duurzaamheid zijn dan ook prioriteit!
- Verhaal
Bakken met bonen
Maak eens baktijd voor cake met bonen. Niet met die ene boon die je zo graag in een Koningentaart vindt. Neen. Hier wordt gewerkt met echte peulvruchten!
- Verhaal
Vette Vis: Eerste hulp bij blue mondays
Was het begin van 't jaar nog gene vette voor jou? Stimuleer je goed gevoel met vis!
- Verhaal
BEGRIP VAN DE DAG: Mindfoodness
We geven het toe: We zijn niet altijd mee met de laatste challenges. Maar we challengen onszelf tot mindfoodness. Wil je ons hierbij vergezellen?