Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hopscheuten – Fenomeen uit Poperinge
Hopscheuten: Belgischer kan het haast niet worden. Recht uit West-Vlaamse bodem, met de hand geoogst door weer en wind. Deze speciale scheutjes slechts een maand verkrijgbaar.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
SWET
Zacht, explosief, warm, scherp, vurig... Allemaal eigenschappen van verschillende soorten hot sauce. Het Brusselse SWET wil komaf maken met de smaakpapillen-verschroeiende mythes die rond deze bijzondere smaakmakers hangen. SWET maakt lokale, vegan hot sauces voor iedere (potentiële) liefhebber! De basis van deze flesjes? Pepers van eigen kweek.