Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Vers van de pers
Wanneer onze versmarkt in de pers verschijnt, zijn we enorm fier. Benieuwd naar ons verhaal, beschreven door de pen van journalisten? Lees dan gerust verder!
- Verhaal
Vers van de Pers
Wanneer onze versmarkt in de pers verschijnt, zijn we enorm fier. Benieuwd naar ons verhaal, beschreven door de pen van journalisten? Lees dan gerust verder!
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...