Home | Alle recepten
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Camembert op de BBQ: om van te smelten!
Op zoek naar een overheerlijk aperitiefhapje waarmee je altijd scoort?
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
Haute dog - Chipolata, chili con carne
Wie zegt er dat een BBQ traditioneel hoeft te zijn? Think outside the braai, euhm, box met deze hippe haute dog.
- Recept
A sweet French Connection
Een gezellige verwarmer tijdens koude herfst- en winterdagen. King of Cocktails Manuel Wouters deelde met Van Eccelpoel zijn French Connection.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.