Home | Alle recepten
- Recept
Kroonjuweel van de BBQ
Met een lamskroontje doe je ons altijd watertanden. We vinden het namelijk ‘de kroon op het werk’, of beter gezegd: BBQ. Met dit smaakvolle stukje vlees gaan we steeds secuur te werk. Onze beenhouwer schotelt je graag een mals stukje lamsrack voor, ontvliest én schoongemaakt.
- Recept
Hartige en zoete croissants
Vul 's een croissant. Als we een voorzet mogen geven, kies voor temperamentvol Italiaans of Belgisch zoet.
- Recept
Mmmuhammara
Een dip die werkelijk alles heeft. Een lekkere smaak, smeuïge textuur en een pittige crunch! Geniet van het Oosten op je brood.
- Recept
Cocktail: Lazy Red Cheeks
Een heerlijke after-dinner cocktail van eigen bodem die je ongetwijfeld doet blozen. Zo lekker is 'tie!
- Recept
Beurre Blanc met Tin bier
Het bouwverlof is ingezet: daar hoort een pintje bij! Of… Verwerk dat pintje eens in een heerlijk botersausje. Zalig met een verse moot vis!
- Recept
Ola, Tortilla!
Voor het vullen van een tortilla bestaan er eigenlijk geen regels. Toch geven we graag een suggestie!
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.