Home | Alle recepten
- Recept
Gravad Lax: Zweudse zalm
Gravad Lax: gegarandeerd de Scandinavische publieksfavoriet van de avond.
- Recept
Pittige quinoasalade met gebraden kip en sinaasappel
De middag op z'n best met deze heerlijk gezonde salade.
- Recept
Easy Fish & Chips
Niets gezelliger dan een hap in een Engelse pub. Breng het pubgevoel naar je thuis en maak ’s homemade fish & chips! Want alles is beter met een gefrituurd korstje rond…
- Recept
FIESTA MET SANGRIA
Niets beter op een hete dag dan een glaasje homemade sangria. Hoewel... Een karaf sangria is nog beter! De basis van dit zomerse drankje: onze bidonnetjes Lolailo. Olé!
- Recept
BBQ time: Let's get fruity
Een verrassend dessertje toveren op de bbq? Wij hebben alvast een toppertje achter de hand!
- Recept
Gin’s out? No way, Gin’s okay!
Laten we even de critici bij de oren trekken die beweren dat gin verleden tijd is. No offense: de haters hebben het mis!
- Recept
De beste burger van de Lage Landen
Zijn je handen goed gewassen? Aan tafel dan! We presenteren je een vegetarische burger om 'mmm' tegen te zeggen.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.