Home | Alle recepten
- Recept
Burrata met gepofte kerstomaatjes en basilicumolie
Het romige van burrata gecombineerd met een poffende smaakexplosie van Belgische kerstomaatjes. Afgewerkt met een frisse kruidenolie. Een heerlijke variant op de klassieke salade Caprese!
- Recept
Watermeloensalade met feta en fijne kruiden
Watermeloen gepimpt met feta en balsamico creme... Loopt het water je al in de mond?
- Recept
DZJING
Dzjing is een 100% natuurlijk, biologisch drankje waarin gember, limoen en een subtiele kruidenmix de hoofdrol spelen. DZJING heeft een subtiele smaak. Perfect als smaakmaker in limonade, mocktails en verschillende gerechten.
- Recept
Aspergesalade met verjusdressing
Zin in deze koningin van het seizoen? Vanaf woensdag verwelkomen we lekkers van De Pleynhoeve! De asperges liggen te blinken in de koeling en we kunnen haast niet wachten om lekkere recepten op je af te vuren.