Home | Alle recepten
- Recept
Gebakken rijst met kippenwok
Wordt het niet eens tijd voor wat wok & roll? Haal je beste pan maar uit de kast... De wok is on!
- Recept
Bak vis met gemak
Een drooggebakken vis? No, thank you! Volg onze tips voor een sappig stukje vis. Sleutelwoord: geduld!
- Recept
Haute dog - Chipolata, chili con carne
Wie zegt er dat een BBQ traditioneel hoeft te zijn? Think outside the braai, euhm, box met deze hippe haute dog.
- Recept
Biologische pasta met scampi en vodkasaus
Vandaag wordt het Vodka dag en daarmee basta, euhm pasta!
- Recept
Ola, Tortilla!
Voor het vullen van een tortilla bestaan er eigenlijk geen regels. Toch geven we graag een suggestie!
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.