Home | Alle recepten
- Recept
Snelle spruitjes
Ben je fan van een milde, maar volle spruitjessmaak? Stoof dan zeker eens je spruitjes!
- Recept
Easy Fish & Chips
Niets gezelliger dan een hap in een Engelse pub. Breng het pubgevoel naar je thuis en maak ’s homemade fish & chips! Want alles is beter met een gefrituurd korstje rond…
- Recept
Gebakken rijst met kippenwok
Wordt het niet eens tijd voor wat wok & roll? Haal je beste pan maar uit de kast... De wok is on!
- Recept
Experimen(THEE)r
Soms moet je al eens water bij de wijn doen en, euh, thee bij de maaltijd. Theesommelier Ken Calander gaf Van Eccelpoel tips voor de beste theapairing.
- Recept
Verse Bresse-Kip
Poule de Bresse of Bressekip is, zoals de naam al verklapt, een kippenras afkomstig uit Bresse in Frankrijk. Deze kippen zijn niet alleen zeer mals en smaakvol. Met hun blauwe poten, helderwitte veren en een koraalrode kam vertegenwoordigen ze met stijl de nationale trots.