Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Alle kleuren curry
Fris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten?
- Verhaal
Pasta Linguine - Ster van Genua
Er bestaan meer dan 700 verschillende pastasoorten (!), maar slechts één is de ster van Genua. Wat weet jij over Linguine?