Home | Alle verhalen
- Verhaal
Yes! Koken met restjes ...
“Met den overschot zijt ge niks..” Integendeel! Wij vinden restjes net een grote rijkdom.
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Alle kleuren curry
Fris, pittig, kruidig, verrassend, … allemaal synoniemen voor de Thaise keuken. Met curry als constante. Zowel de rode, gele als groene variant geven kleur aan het bord. Wat geeft het net z’n specifieke kleur? Met welke ingrediënten serveer je deze currysoorten?
- Verhaal
De radijs: een koddige knol!
In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter.
- Verhaal
Vérse patisserie?
Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie.
- Verhaal
Zalig zoet...
Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter...
- Verhaal
Lentini Pizza
De Italiaanse diepvriespizza's van Lentini zijn handgemaakt met de beste ingrediënten. Italiaanse tomatenpasta versiert de bodem, vérse mozzarella - fior di latte - prijkt fier bovenop de pizza. Een voorbak in de houtoven garandeert die typische, oneven korst.
- Verhaal
Du pain, du vin et ... le croissant
Een Franse lekkernij die je doet watertanden, dat moet de croissant zijn! Maar is deze botermalse heerlijkheid wel effectief van Franse makelij?