Home | Alle verhalen
- Verhaal
VENKEL
Deze frisse verschijning kan je van top tot teen verwerken in een gerecht. Met een anijsachtige knol, prachtig groen loof en geneeskrachtige zaden, heb je in deze groente een veelzijdige vriend gevonden!
- Verhaal
gerijpt rundvlees
De beenhouwers zijn bijzonder trots op de rijpingskast. Een schatkamer waar stukken rundvlees van verschillende soorten rijpen tot de perfectie. Gerijpt vlees is karaktervol van smaak en zacht van structuur. Dé perfecte hoofdrolspeler van jouw bord.
- Verhaal
BRUGGE COMTESSE
De gravin onder de Brugse kazen. Gehuld in een diepblauw gewaad met een ivoorkleurig hart. Geniet van een romige textuur, fruitig aroma en toetsen van getoaste hazelnoot. Geweldig lekker als aperitiefhapje met een lepeltje mangochutney.
- Verhaal
FLOOM- Granola & Muesli
FLOOM – da's food en bloom samengevoegd. Julie Seutin, oprichtster van Floom, haalt de inner ochtendmens in je naar boven. Met haar homemade healthy granola’s en variatie aan muesli start je bomvol energie aan je dag.