Home | Alle verhalen
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Olijfolie JOS
Charlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak.
- Verhaal
Keiems Bloempje - Een bloem van een kaasje
We stellen je graag een zalig zacht kaasje voor: het Keiems Bloempje! Dit witschimmelkaasje is 100% West- Vlaams. Geboren tussen de Polders en het Houtland.