Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Klat Keramiek
Klat Keramiek is net als het leven zelf: uniek, imperfect en eenvoudig. Dat laatste niet altijd... Maar de bijzondere stukken van Klat Keramiek maken het wel een stuk mooier! Katrien Lathouwers draait potten in het midden van de Kempense bossen. Ontdek een deel van haar collectie in onze versmarkt.
- Verhaal
Geluk uit Zeeland
Onze visboer voorziet zalige Goudmerk-mosselen. De mosselman laat de schelpjes lekker in de juten zak zitten. Zo ben je zeker van topkwaliteit én versheid. Onze mosselen zijn dus kraakvers én... Er is nog meer om over te ontdekken!
- Verhaal
4 soorten steak en waar komen ze vandaan?
Van Eccelpoel laat je zeker niet in de steek! Onze beenhouwers vertellen je meer over de afkomst van verschillende soorten steak.
- Verhaal
Gezonde grillen - 5 tips voor groen op de grill
Geef je BBQ kleur met knapperige, Belgische groenten.
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.