Home | Alle verhalen
- Verhaal
Zoveel te doen met pompoen
De herfst lonkt. Oranje- en bruintinten overheersen. Zo ook op het bord. De ultieme herfstgroente - pompoen - rukt op. Ontdek de verschillende soorten in onze groenteafdeling.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Lentini Pizza
De Italiaanse diepvriespizza's van Lentini zijn handgemaakt met de beste ingrediënten. Italiaanse tomatenpasta versiert de bodem, vérse mozzarella - fior di latte - prijkt fier bovenop de pizza. Een voorbak in de houtoven garandeert die typische, oneven korst.
- Verhaal
De Drie Wilgen - De favoriet van Jan
35 biologische fruitsappen met 100% eigen vruchtensuikers, wie kan daaruit kiezen?
- Verhaal
The look of love
Look brengt altijd wat meer liefde in een gerecht. Helaas bezorgt het kruid je ook een slechte adem. Look hiervoor laten? Alsjeblieft niet. Op drie manieren raak je die knoflooklucht snel kwijt.