Home | Alle verhalen
- Verhaal
Een in een meljoen
You're one in a melon, dat is algemeen geweten. Maar weet jij ook wanneer een meloen rijp is?
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Lekker van ons melk met zuiver zuivel
Als tussendoortje of ontbijt? Zuivel kan altijd. Ontdek onze unieke, wereldse zuivelproducten...
- Verhaal
Verschillende streken, verschillende smaken
Wie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone?