Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Viva veggie – El Sympatico aan tafel
Vriendelijk en aardig... Vegetarische producten winnen onze sympathie! Ontdek een greep uit ons plantaardig assortiment.
- Verhaal
Jasmijnrijst
Het witte goud uit het noorden van Thailand: jasmijnrijst. Deze rijstsoort dankt z’n naam aan het kenmerkende, zoete aroma van de sticky korrels. Een must bij een pittige curry!
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Een in een meljoen
You're one in a melon, dat is algemeen geweten. Maar weet jij ook wanneer een meloen rijp is?
- Verhaal
Meloen
Wat doet die komkommer in de ondertitel? Meloen en komkommer behoren tot dezelfde familie. Meloen is dus eigenlijk een groente.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.