Home | Alle verhalen
- Verhaal
Parel uit Zeeland
De Zeeuwse platte is een echte diva uit, jawel, Zeeland. Deze parel vertoeft lang niet overal, heeft veel zorg nodig... Maar levert o zo’n verbluffend resultaat op!
- Verhaal
Vacherin Mont d'or - Kaas om op te lepelen
Koudere ochtenden vragen om warme kazen! De Zwitserse Vacherin Mont d'or bijvoorbeeld.
- Verhaal
Soeper tips - Wat met restjes soep?
Restjes soep over? Gebruik dit heerlijke goedje als pizzabasis!
- Verhaal
Mayo & Ketchup met een twist
Nieuw in ons assortiment: Gin Mayo en Ginchup. Twee Nederlandse klassiekers op smaak gebracht met Bobby's Gin. Die geeft een verrassende kick. Oorspronkelijk werd de mayo ontwikkeld voor mosselen. Maar deze kanjers zijn enorm veelzijdig. Bovendien zijn ze voor ons onmisbaar bij de BBQ.
- Verhaal
Tomahawk West-Vlaams Rood
Showbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve!
- Verhaal
Van Eccelpoel Underground
Onze sommeliers verwelkomen je altijd met open armen en advies. Lees het verhaal van onze wijnploeg en open er indien gewenst een flesje bij.