Home | Alle verhalen
- VerhaalPLADIJSPladijs, of schol voor onze Noorderburen, is nu op z'n best. Ontdek ‘m in onze vistoog! 
- VerhaalTarbotWe beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig. 
- VerhaalDe radijs: een koddige knol!In deze periode van het jaar floreert de radijs. Een pittig knolletje bomvol karakter. 
- VerhaalIWASFlessen transformeren tot geurkaarsen, drinkglazen en theelichthouders. Het Gentse upcycle-platform redt potentieel design van de afvalberg. Samen met buitenlandse producenten creëren ze alledaagse gebruiksvoorwerpen uit afgedankte materialen. En ondersteunen ze lokale gemeenschappen! 
- VerhaalKeukenterm van de dag: MonterenMonteren: als je dacht dat dit enkel met fotografie en film te maken heeft, heb je het grondig mis! 
 
 
 
