Home | Alle verhalen
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Poulet Noir? Mais oui!
De Zwartpootkip is een Franse Schone. Een stijlvol kippetje getypeerd door een elegant, pikzwart verenkleed en poten. Dit smaakvol stukje gevogelte scharrelt rond tussen de Charentes en de Loire. Door het Label Rouge ben je zeker dat deze Poulet Noir uitstekend werd gepamperd!
- Verhaal
Borgoluce: familiedomein met kwaliteitsmicrobe in de genen
Horen kaas, charcuterie en prosecco niet bij de beste dingen in het leven? Wij zijn hier alvast van overtuigd! Sterker nog, we vonden alle ingrediënten op één magnifieke terrein.
- Verhaal
Recla - Gedroogde Ham
Waan jezelf in de Italiaanse bergen: kom onze sublieme, gedroogde ham ontdekken!