Home | Alle verhalen
- Verhaal
RACLETTE-PRET
Wat serveer je bij raclette? Wij leggen het uit van naaldje tot kaasdraadje. Het Zwitserse gerecht doet menig harten sneller slaan. Klaar voor een portie kaaslava? Scroll dan snel verder.
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
FEAST - Nieuwe acties
Brits-Israëlische chef Yotam Ottolenghi is dé man die groenten sexy maakte bij het grote publiek. Ze kregen dan ook een prominente plaats op tablewear dat hij samen ontwierp met Siciliaanse kunstenaar Ivo Bisignano. Een waaier aan kleuren, prints en vooral positieve vibes... Het ideale gezelschap aan tafel, dus! Bovendien lopen er nu interessante acties. Scroll snel verder!