Home | Alle verhalen
- VerhaalROYAL BELGIAN CAVIARRoyal Belgian Caviar is op z’n minst een Belgisch unicum te noemen. Kaviaar uit onze contreien behoort tot de wereldtop. Een uniek kweekproces, steurvoeding uit eigen huis en een uitstekende waterkwaliteit vormen de basis van het zwarte goud. Royal Belgian Caviar groeide intussen uit tot de lieveling van verscheidene topchefs. 
- VerhaalKonishi – vijftien generaties vakmanschapKonishi is één van de oudste sakébrouwerijen die Japan rijk is. Ondertussen staat de vijftiende generatie aan de brouwketels. In de jaren tachtig krijgt deze brouwerij een Belgisch kantje. Ze importeren vanaf dan Belgische speciaalbieren. 
- VerhaalDe kunst van kaviaar...Royal Belgian Caviar is een pionier in het produceren van Belgische kaviaar. In het Kempense Turnhout streven ze al meer dan twintig jaar naar de allerhoogste kwaliteit. Menig sterrenchefs verheffen de kaviaar tot een nog hogere kunstvorm. 
- VerhaalVerschillende streken, verschillende smakenWie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone? 
- VerhaalDat potje is gebakken...Op ieder potje past een deksel. Of beter gezegd: In ieder potje past een lekker gerecht! Vooral Karine's creaties doen ons versteld staan... 
 
 
 
