Home | Alle verhalen
- VerhaalVarkenshaasjeVoor een sappig stuk varkensvlees zijn we steeds te vinden! Klassieker bij uitstek is het varkenshaasje. Een mager, mals stuk uit de rug van het varken. 
- VerhaalTap je eigen pindakaasBij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen. 
- VerhaalTomahawk West-Vlaams RoodShowbeest om ‘u’ tegen te zeggen... Onze beenhouwers voorzien een indrukwekkend stuk vlees met uitstraling. De Tomahawk is een ribeye met een langer been. Grill het low en slow voor de perfect serve! 
- VerhaalVijf verfrissende ademtipsOp 6 augustus is het "dag van de frisse adem". We geven je alvast enkele makkelijke tips om je adem fris en fruitig te houden! 
- VerhaalCarpaccio - Verrukkelijk VerfrissendEen van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio. 
 
 
 
