Home | Alle verhalen
- Verhaal
3 cruciale tips voor de perfecte borrelplank
Borrelt er een 'goestingske' voor een tapasavond naar boven? Wij vertellen je hoe je de perfecte plank samenstelt!
- Verhaal
4 soorten steak en waar komen ze vandaan?
Van Eccelpoel laat je zeker niet in de steek! Onze beenhouwers vertellen je meer over de afkomst van verschillende soorten steak.
- Verhaal
Gezonde grillen - 5 tips voor groen op de grill
Geef je BBQ kleur met knapperige, Belgische groenten.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Een feest van smaak
Samen met Europees en Belgisch kampioen BBQ Smaakmakers bundelden we verrassende recepten, bijzondere dranken én stylingtips. Alle ingrediënten voor een gastronomisch avontuur met familie en vrienden.
- Verhaal
Oh oh… Solatio - Give me that wine
Onze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre?