Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Minhota
Op zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak.
- Verhaal
Wild
Genieten tijdens het seizoen van de smaak! Onze beenhouwers gaan op jacht naar de beste stukken.
- Verhaal
Dolle dumpling
Heb je al eens een gyoza geprobeerd? Deze dumpling is een Japanse borrelhap. Traditioneel gevuld met kip, vis, groente of varkensvlees! Je kan deze kanjer vinden in onze visafdeling.
- Verhaal
Verschillende streken, verschillende smaken
Wie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone?
- Verhaal
Vette Vis: Eerste hulp bij blue mondays
Was het begin van 't jaar nog gene vette voor jou? Stimuleer je goed gevoel met vis!