Home | Alle verhalen
- Verhaal
Burni
3 vrienden. Een reis naar Mexico. En een smaakvol idee als souvenir. Lars, Jordi en Michael spendeerden uren in de keuken voor het perfecte recept voor iets bijzonder origneels. Namelijk: een hot sauce voor je koffie.
- Verhaal
Tips voor studenten - Eet een kleurrijke portie linzen
Lijkt examenstress je te lynchen? Eet linzen! Het zijn kleine energiebommetjes die de blok verzachten.
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Van Eccelpoel: Gebrand op kwaliteitsvolle koffie
Heb jij een boon voor Van Eccelpoel koffie? Lees dan zeker over onze samenwerking met Blend and Sale!
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?
- Verhaal
Wist-je-datje
Wist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde?