Home | Alle verhalen
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Kempense geitenkaas Polle
In de idyllische netevallei ligt de Kasterleese geitenboerderij Polle verscholen. Ontdek de droom van Paul D’Haene en zijn vrouw Veerle.
- Verhaal
Pasta Linguine - Ster van Genua
Er bestaan meer dan 700 verschillende pastasoorten (!), maar slechts één is de ster van Genua. Wat weet jij over Linguine?
- Verhaal
Lekker van ons melk met zuiver zuivel
Als tussendoortje of ontbijt? Zuivel kan altijd. Ontdek onze unieke, wereldse zuivelproducten...
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?