Home | Alle verhalen
- Verhaal
Selia & Scob
“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha.
- Verhaal
Een in een meljoen
You're one in a melon, dat is algemeen geweten. Maar weet jij ook wanneer een meloen rijp is?
- Verhaal
Kombucha - Bron van smaak
Een fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal.
- Verhaal
KOMBUCHA - CHA
Een alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is!
- Verhaal
Hartig smeren met Allos
Een lekker alternatief voor de klassieke bo met choco? Wij hebben het gevonden! Smeer smakelijk en gezond met Allos groentespread. Wij namen alvast de proef op de som. Verdict: Allo(s), da’s lekker!
- Verhaal
Pasta Linguine - Ster van Genua
Er bestaan meer dan 700 verschillende pastasoorten (!), maar slechts één is de ster van Genua. Wat weet jij over Linguine?
- Verhaal
Jonagold Vanlangenaker: Een superster van Limburgse bodem!
Vanlangenaker teelt fruit van hoogstaand niveau. Hierbij ontbreekt de Jonagold niet! Benieuwd naar zijn verhaal?