Home | Alle verhalen
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Rook & roll van Het Vishuis
Siegfried Schön is het vuur achter de rookovens van Het Vishuis. De voormalige kok had altijd al een voorliefde voor vis én smaken. Hij begon hobbymatig met het roken van vis in zijn garage. Zijn passie mondde uit tot wat Het Vishuis vandaag is: een moderne visrokerij waar ambacht, liefde voor het product en een onnoemelijke kwaliteit centraal staan.
- Verhaal
Oh oh… Solatio - Give me that wine
Onze sommelier, Koen Michiels, assembleert Solatio zelf met een vaste Franse wijnboer. Klaar voor een coup de foudre?
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.