Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Zoveel te doen met pompoen
De herfst lonkt. Oranje- en bruintinten overheersen. Zo ook op het bord. De ultieme herfstgroente - pompoen - rukt op. Ontdek de verschillende soorten in onze groenteafdeling.
- Verhaal
Kers – fruit met pit
We trappen de zomer af en daar horen kersen bij! De glanzende beauty verleidt iedereen door een aantrekkelijke kleur én geur. Dit snackable zoetigheidje heeft tal van troeven...
- Verhaal
gerijpt rundvlees
De beenhouwers zijn bijzonder trots op de rijpingskast. Een schatkamer waar stukken rundvlees van verschillende soorten rijpen tot de perfectie. Gerijpt vlees is karaktervol van smaak en zacht van structuur. Dé perfecte hoofdrolspeler van jouw bord.
- Verhaal
IWAS
Flessen transformeren tot geurkaarsen, drinkglazen en theelichthouders. Het Gentse upcycle-platform redt potentieel design van de afvalberg. Samen met buitenlandse producenten creëren ze alledaagse gebruiksvoorwerpen uit afgedankte materialen. En ondersteunen ze lokale gemeenschappen!
- Verhaal
Vette Vis: Eerste hulp bij blue mondays
Was het begin van 't jaar nog gene vette voor jou? Stimuleer je goed gevoel met vis!