Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hier zijn we met de nief patatjes!
We hebben een primeur in onze versmarkt! Nieuwe aardappelen, in eigen huis geschild.
- Verhaal
Geluk uit Zeeland
Onze visboer voorziet zalige Goudmerk-mosselen. De mosselman laat de schelpjes lekker in de juten zak zitten. Zo ben je zeker van topkwaliteit én versheid. Onze mosselen zijn dus kraakvers én... Er is nog meer om over te ontdekken!
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Flower Power
Ontdek onze bloemenmuur aan de inkom. Iedere dag zijn er verse snijbloemen, boeketten en droogboeketten verkrijgbaar. Klaar voor dat streepje kleur in huis?
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?