Home | Alle verhalen
- Verhaal
Knallen met knolselder
Knolselder is dé groente van het seizoen. Een veelzijdige rakker boordevol smaak. We geven je graag enkele tips hoe je deze grillige groente net snijdt.
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Tap je eigen pindakaas
Bij Van Eccelpoel zijn we trots op onze pindakaasmachine. Dankzij dit sterk staaltje vernuft kan je jouw eigen pindakaas aftappen.
- Verhaal
FEAST - Nieuwe acties
Brits-Israëlische chef Yotam Ottolenghi is dé man die groenten sexy maakte bij het grote publiek. Ze kregen dan ook een prominente plaats op tablewear dat hij samen ontwierp met Siciliaanse kunstenaar Ivo Bisignano. Een waaier aan kleuren, prints en vooral positieve vibes... Het ideale gezelschap aan tafel, dus! Bovendien lopen er nu interessante acties. Scroll snel verder!
- Verhaal
Carpaccio - Verrukkelijk Verfrissend
Een van onze favorieten is dé Italiaanse klassieker bij uitstek: carpaccio.