Home | Alle verhalen
- Verhaal3 tips om langer te genieten van Parmezaan (of andere kazen)Ben jij iemand die kaas bewaart in de koelkast? Goed. Maar niet helemaal. De spelregels van kaas bewaren, vind je hier. 🧀 
- VerhaalSelia & Scob“In a world of soda, be kombucha” - het credo van Lowieze Lenaerts. Een bio-ingenieur met een boon voor kombucha. 
- VerhaalKombucha - Bron van smaakEen fris, alcoholvrij drankje? Staak je zoektocht! Probeer eens een glaasje kombucha van BRON. Deze Antwerpse Kombucha-brouwerij creëert culinaire bubbels om 'u' tegen te zeggen. Een must-try voor iedere foodie! We tappen de kombucha vers af. Zo blijft de smaak en kwaliteit optimaal. 
- VerhaalKOMBUCHA - CHAEen alternatief voor frisdrank? Staak je zoektocht! Wij hebben een opperst gezonde frisdrankvervanger: kombucha! Klinkt dat als een cha-cha in je oren? We leggen je graag uit waarom een glaasje kombucha een must-try is! 
- VerhaalVan Eccelpoels HaikuWat als we de betekenis van (vers)markt anders opvatten? Na een (z)ware brainstormsessie, kwamen de versen aan het rollen. 
- VerhaalWist-je-datjeWist je dat onze Visual Merchandiser Yannique ook de opleiding van Barista volgde? 
 
 
 
 
