Home | Alle verhalen
- Verhaal
Mortadella
‘n Italiaanse borrel? Daar hoort zeker Mortadella bij! De Italianen verorberen een kleine 20 000 ton per jaar van deze uit de kluiten gewassen varkensworst. In plakjes, blokjes, op een pizza of in de pasta... Deze veelzijdige topper geeft menig gerecht dat tikkeltje meer!
- Verhaal
Rubia Gallega
Rubia Gallega is één van de nieuwste buitenlandse rundersoorten die we rechtstreeks invoeren. Dit Spaanse ras leeft stressvrij in weilanden nabij Santiago de Compostella. Een lokale veekoopman kiest de beste stukken voor ons uit! De Spaanse stukken vlees rijpen minstens drie weken in onze rijpingskast...
- Verhaal
5 redenen om zout van SAL DE IBIZA te proberen
Voor wie geen tijd heeft voor een retourtje Ibiza, stellen we graag een bijzondere zoutsoort voor.
- Verhaal
Oooh Sienna...
Toegegeven: wij zijn stiekem fan van fruit- en groentepap. Ons is het vaak te flauw... Dat vinden ze bij Sienna & Friends ook. Door gebruik van verschillende kruiden en specerijen helpt Sienna & Friends de smaakpapillen van je baby ontwikkelen.
- Verhaal
Word olijfsommelier!
De smaak van olijfolie ontdek je door te walsen, te proeven en vooral te genieten. Je leest het goed, de handelingen van een sommelier!
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?