Home | Alle verhalen
- Verhaal
Noccoliotta Bianca
Geluk in een potje en... 100% bio! Probeer zeker deze Nocciolata Bianca hazelnootpasta. Gemaakt met hazelnoten, melk en cacaoboter. Zalig lekker op de boterham, op een pannenkoek of bij vanilleijs.
- Verhaal
Cider: een verfrissend aperitief!
Op zoek naar een verrassend, bruisend aperitief? Waarom geen glaasje cider aanbieden? Ontdek bubbelende pareltjes van Roger Groult. Deze artisanale ciders komen uit ciderparadijs Normandië en zijn absoluut de moeite waard.
- Verhaal
BRUGGE COMTESSE
De gravin onder de Brugse kazen. Gehuld in een diepblauw gewaad met een ivoorkleurig hart. Geniet van een romige textuur, fruitig aroma en toetsen van getoaste hazelnoot. Geweldig lekker als aperitiefhapje met een lepeltje mangochutney.
- Verhaal
Gestoofde peertjes
Herfst? Da’s volgens ons gezellig kokerellen. Steek je tijd eens in stoofpeertjes!