Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Ramon Pena
Opgevist uit de meest pure, Spaanse wateren. Ingeblikt met respect en knowhow. De visconserven van Ramon Pena zijn culinair erfgoed.
- Verhaal
Afternoon tea op z’n Van Eccelpoel’s
Namiddag (de ~ (m.), ~en): Het tijdstip voor een picknick binnenshuis met Van Eccelpoels huisgemaakt gebak.
- Verhaal
Appelen met peren vergelijken - Nashipeer
De appelpeer, of Nashi peer, is een smakelijk peertje overgevlogen uit Azië! Nashi-peren zitten boordevol vitaminen, mineralen en niet te vergeten: smaak. Heerlijk zo of verwerkt in fruitsalades of marinades. Wel even schillen, de schil is niet eetbaar! Probeer jij deze kanjer uit?