Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Minhota
Op zoek naar een bijzonder stuk vlees? Onze beenhouwers raden een ware parel aan: gerijpte Minhota. Minhota rundvlees komt uit het Noorden van Portugal. De gespierde dieren trokken eeuwen karren voort. Nu staat het vooral bekend om de gemarmerde textuur en weergaloze smaak.
- Verhaal
Chipolata
Een opgerold worstje, al dan niet rustend op een stokje. De ster van zowel klassieke bereidingen, als van de BBQ!
- Verhaal
Lifjalla - Water uit een Ijslands Walhalla
Zeg niet zomaar 'een watertje' tegen dit IJslandse smeltwater! Lifjalla is al zeven keer bekroond met drie sterren op de Superior Taste Awards.
- Verhaal
Goddelijk lams
Bij Van Eccelpoel zijn we fan van lamsvlees. Maar het ene lam is het andere niet. Ga je voor een kruidige köfte of een old fashioned lamsbout?
- Verhaal
Oh ja, sojasaus!
Een verrassende smaakmaker uit her verre Oosten is sojasaus! Met het begin van het nieuwe Chinese jaar, zetten we dit smaakbommetje graag in de kijker.