Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Belgisch Wagyurunds
Het Hof Van Ossel is één van de parels uit het Pajottenland. Op de omringende weilanden grazen Wagyu-runderen – gemoedelijk en zonder stress. 100% raszuiver én Belgisch. Ontdek ‘de kaviaar onder het rund’ in onze vleestoog.
- Verhaal
Tarbot
We beginnen alvast te watertanden als er tarbot op de menukaart prijkt. Het is een graag geziene gast in menig horecazaken. Je kan dit veelzijdig visje ook makkelijk zelf klaarmaken! Door z’n weergaloze smaak heeft ‘ie niet veel nodig.
- Verhaal
Klat Keramiek
Klat Keramiek is net als het leven zelf: uniek, imperfect en eenvoudig. Dat laatste niet altijd... Maar de bijzondere stukken van Klat Keramiek maken het wel een stuk mooier! Katrien Lathouwers draait potten in het midden van de Kempense bossen. Ontdek een deel van haar collectie in onze versmarkt.
- Verhaal
Schoons met Streke - Anjoy
Maak kennis met verschillende lederen juweeltjes en accessoires. Stuk voor stuk handgemaakt in Herentals!
- Verhaal
Konijn
Konijn is de stoofpot van de bomma al lang ontgroeid. Pas op – bij Van Eccelpoel waarderen we onze klassiekers. Maar met konijn tover je nog veel meer uit je hoed. Het malse stukje vlees heeft namelijk heel wat te bieden.
- Verhaal
Ti-ta-tofunaar
Ti-Ta-Tofu watte? Vergroot je vocabulaire met tofu en seitan: twee hippe vleesvervangers.
- Verhaal
Say Vegan cheese!
Laat je de kaas niet van je boterham eten. Daar is 't toch veel te lekker voor? Ook de vegan variant!