Home | Alle verhalen
- Verhaal
Hoe bak je zeetong Meunière?
Zeetong. Da’s de zomer op je bord. Bij deze vis denken we steevast aan flaneren langs de Noordzeekust. Van flaneren tot paneren – voorzie dit visje van een goed laagje bloem. Daarna bakken in bruisende boter... Et voilà - je waant je op de dijk!
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Viva veggie – El Sympatico aan tafel
Vriendelijk en aardig... Vegetarische producten winnen onze sympathie! Ontdek een greep uit ons plantaardig assortiment.
- Verhaal
Gezonde grillen - 5 tips voor groen op de grill
Geef je BBQ kleur met knapperige, Belgische groenten.
- Verhaal
Straffe verhalen...
Zeventig jaar geleden legde de gepassioneerde Leontine Pelsmakers de grondbeginselen van Van Eccelpoel. Ze was een vrouw die eruit sprong, door haar persoonlijkheid en haar activiteit. Heinde en verre raakte ze bekend, maar ken je ook haar bijzonderheden?