Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Altijd preis
Is de andere wel. Stoofprei en soepprei zijn exact hetzelfde. Wat verschilt, is de dikte. Wat wél een wijziging in smaak kan brengen, is de oogsttijd. Een jong exemplaar is krachtiger van smaak.
- Verhaal
Welk brood serveer ik bij een kaaschotel?
Een kaasplank helemaal af maken? Daar hoort brood bij! Net als bij kaas, komt brood voor in alle vormen en maten.
- Verhaal
Van welk fruit kan je pit en schil eten?
Schilt er iets? Is het schillen en ontpitten van fruit voor je (kom)kommer en kwel. Lees dit artikel. Wij (s)pitten voor je uit welk fruit je met huid en haar mag verslinden.
- Verhaal
Verschillende streken, verschillende smaken
Wie heeft er zin in een culinaire tour door het l'Hexagone?