Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Tips voor studenten - Eet een kleurrijke portie linzen
Lijkt examenstress je te lynchen? Eet linzen! Het zijn kleine energiebommetjes die de blok verzachten.
- Verhaal
Gin à la Van Eccelpoel
We zijn bijzonder trots op ons nieuwe, straffe drankje. Een Belgian London Dry Gin op smaak gebracht met bijna twintig botanicals. Deze klassebak bevat eigenlijk alles wat we van een goede gin verwachten: florale, aardse tonen met een frisse toets. En een oogstrelend etiket...
- Verhaal
Vérse patisserie?
Een gepassioneerde équipe, doordrongen van knowhow en passie... Het is geen verrassing dat er ware magie ontstaat in de bakkerij. Zo creëert onze chef-patisserie zoete broodjes! Ze ontfermt zich over de viennoiserie en patisserie.
- Verhaal
Zalig zoet...
Onze meester-patissier ging aan het beslag! Resultaat: een waanzinnig lekkere afsluiter...
- Verhaal
Bio Sap van de Drie Wilgen
Maak kennis met Jan Sap, een sap(pig) man die fruitsap naar een hoger niveau tilt.
- Verhaal
Gestoofde peertjes
Herfst? Da’s volgens ons gezellig kokerellen. Steek je tijd eens in stoofpeertjes!