Home | Alle verhalen
- Verhaal
Kleine Smaakmakers
Heb je je altijd al afgevraagd wat die kleine, zoute bolletjes zijn in je vissalade? Het zijn waarschijnlijk kappertjes. Kleine bloemknoppen van de Capparis Spinosa. Gezouten en gepekeld tot een ware smaakbom.
- Verhaal
Brunch of fun
Een heerlijke start van de dag – da's brunchen. Nog leuker als het zonder stress gebeurt. Volg onze tips voor een zorgeloos ochtendetentje.
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Champagne en oesters: een luxueus paar
Word jij zenuwachtig bij het vooruitzicht om oesters of een champagnefles te openen? Vrees niet langer, Van Eccelpoel schiet je ter hulp!
- Verhaal
Olijfolie JOS
Charlotte Van Eccelpoel zet samen met Kristof Huysecom de droom van haar papa Jos verder. Met handenarbeid en al het schoons van de natuur, schotelen ze een weergaloos product voor. ‘JOS’, een Italiaanse olijfolie, is een eerbetoon aan de smaak.