Home | Alle verhalen
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
Klat Keramiek
Klat Keramiek is net als het leven zelf: uniek, imperfect en eenvoudig. Dat laatste niet altijd... Maar de bijzondere stukken van Klat Keramiek maken het wel een stuk mooier! Katrien Lathouwers draait potten in het midden van de Kempense bossen. Ontdek een deel van haar collectie in onze versmarkt.
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Hertalse Heuning
Wij hebben de eer om samen te werken met enkele hardwerkende Herentalsenaren: de bijen van Erik & Christa!
- Verhaal
Pasta Linguine - Ster van Genua
Er bestaan meer dan 700 verschillende pastasoorten (!), maar slechts één is de ster van Genua. Wat weet jij over Linguine?
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?