Home | Alle verhalen
- Verhaal
Aardbeien: ster van het seizoen
Royaal van smaak. Blozend met een groene kroon... Aardbeien worden niet voor niets 'zomerkoninkjes' genoemd!
- Verhaal
Vlees bakken - Zo heb je de perfecte steak in de vingers
Bak vlees aan de hand van... je hand!
- Verhaal
IWAS
Flessen transformeren tot geurkaarsen, drinkglazen en theelichthouders. Het Gentse upcycle-platform redt potentieel design van de afvalberg. Samen met buitenlandse producenten creëren ze alledaagse gebruiksvoorwerpen uit afgedankte materialen. En ondersteunen ze lokale gemeenschappen!
- Verhaal
PEPPES PASTA
Siciliaanse chef Peppe Giacomazza, bekend van restaurant La Botte, Peppe’s en Njam, ontwikkelde pastasoorten om duimen en vingers van af te likken! De pasta zoekt z’n weg door een bronzen mal – oftewel trafilata al bronzo – voor een lichte, ruwe textuur. Resultaat: pasta die één wordt met de saus. Heerlijk!
- Verhaal
Spaghetti à la mama
"Wat eten we vandaag?" Als het van Samson & Gert én Van Eccelpoel afhangt: elke dag spaghetti! Maar wat is de herkomst van deze zaligheid?
- Verhaal
Keukenteam in de kijker
Lekker eten dat is genieten, proeven, beleven én een sterk keukenteam. Nieuwsgierig naar wie er bij Van Eccelpoel in de potten roert?